fredag 1 september 2017

Veckobrev inför vecka 36


Hej!

På onsdag den 6 sept är det Hagadagen för Johannes där alla klasser ska springa Hagaloppet på 2 km och ha kul tillsammans. Barnen behöver ha med sig matsäck och kläder efter väder den dagen.  Skoldagen slutar då kl 14.00.

Bifogar utvecklingssamtalstiderna för vecka 37 och information om språkundervisningen från biträdande rektorn. Enligt den informationen börjar språkundervisningen nästa onsdag.

Skickade mail om detta tidigare i veckan men vill ännu en gång betona vikten att vi alla luskammar barnen regelbundet då vi nu har fler fall av löss i klassen.

Nästa tisdag kommer skolsystern och vår kurator ha ”matprat” om kost och kropp med klassens flickor då vi har uppmärksammat att mycket kretsar kring mat, kropp och diet just nu bland våra tjejer.

Vår efterlängtade klassresa börjar närma sig och barnen längtar redan. Inför den resan behöver alla barn ansöka om ledighet just för fredagen 15 september.
Jag har skickat en ledighetslapp med alla barnen, annars finns de på skolans hemsida att skriva ut. Mer information om resan kommer snart från de föräldrar som har organiserat den.

Läxor:
Måndag: SO: Prov på medeltiden.
Torsdag: Matematik: Gör klart veckans arbete om du inte hunnit med den i skolan.

Hälsningar

Gülnaz