fredag 15 december 2017

Veckobrev inför vecka 51


Från mentor
Vi hade en mycket fin och stämningsfull luciafirande i onsdags där många från klassen var med. Det kändes vemodigt att tänka på att det var barnens sista Lucia här på Johannes.

Äntligen kan alla elever och lärare pusta ut denna vecka. Alla prov är gjorda och betygen är äntligen satta. Nästa vecka blir det att avsluta påbörjade arbeten, utvärdera terminen, städa i våra bänkar och hitta på trevliga stunder tillsammans med gruppstärkande aktiviteter.

Nästa termin kommer det vara lite ändringar på schemat pga att eleverna ska ha hemkunskap i Matteus skolan. Det nya schemat kommer de få första när de börjar nästa termin.

Barnen håller på att planera för en liten trevlig julfest på tisdag . Man får baka (frivilligt) eller ta med sig något att fika med. Om man vill vara med julklappsbytet ska man ta med sig ett inslaget paket för högst 30 kr.

På onsdag kommer vi ha julpyssel på sista lektionen och då är det bra om barnen har med sig ett stearinljus; tjock eller smal, kort eller lång spelar inte så stor roll.

Ha en trevlig tredje advent!
Gülnaz